Åka på tävling – bra saker att tänka på

Crossfit
februari 3, 2018
Kom i form med dans
Zumba är idrott, dans och musik
april 20, 2018

Hockey fans celebrating at a hockey game. We see their silhouettes and fans attributes

Funderar du på att se amerikansk fotboll, basket eller någon annan amerikansk sport på plats i USA? Kanske har du länge längtat efter att få känna på den genuina atmosfären man bara kan uppleva när man ser sporterna live på de största och mest kända arenorna? Du är såklart inte ensam, men många gånger faller det på att man inte vet hur man ska planera sin resa, vilka förberedelser som krävs, var man ska förboka biljetter till de bästa matcherna, när det är säsong eller var man hittar de bästa flygbiljetterna och får mest valuta för pengarna när det gäller val av boende. Här bjuder vi dig på de bästa tipsen som gör att du i lugn och ro kan planera din resa och få ut det absolut bästa av din vistelse i USA och istället fokusera på att njuta av allt roligt du ska hitta på när du inte är på matcherna. Du kommer garanterat få en härlig upplevelse!

Upptäck hur du bäst upplever dina favoritsporter live!

Det behöver inte alltid vara långt till de städer där dina favoritsporter utspelar sig, det är helt beroende på vad du är ute efter och vad du föredrar för typ av sporter. Oavsett vad, tänk på att tävlingar är oftast höjdpunkten och du vill inte missa din favoritidrottsutövare när han eller hon gör sitt livs lopp eller matchinsats. Så hur ska du veta när och hur saker och ting händer och var du ska befinna dig för att få ta del av just den match eller det lopp du är så laddad inför att se? I dag är det egentligen bara att hålla sig uppdaterad via internet. Det finns en mängd sidor med information om kommande evenemang, tävlingar med tips på lämpliga boenden, var du köper biljetterna och hur du enklast tar dig dit. Gäller det någon av våra grannländer eller norra Europa finns ju ofta möjligheten att åka buss eller tåg om det är så att du inte känner för att ta dig dit med flyg. SVT Sport är en sajt som ständigt uppdateras där du kan ta del av de senaste nyheterna inom sport.

Förköpsbiljetter finns till de flesta sportevenemang

Om du har tänkt att resa inrikes för att se någon populär match eller annat sportevenemang har du också många bra och prisvärda alternativ. Att ta sig till huvudstaden Stockholm från olika delar av landet är idag väldigt enkelt eftersom det finns både tåg och flyg att tillgå från många orter runtom i landet. Skulle du t ex vilja ta dig från södra Sverige upp till Stockholm och vidare till andra delar av landet kan du flyga med bolaget BRA, flyg ängelholm stockholm eller där i mellan du behöver åka, de har rutter till de flesta flygplatser i Sverige. Om du inte alls är sugen på att flyga kan du enkelt boka din tågbiljett via SJ som alltid har många olika avgångar dagligen, eller varför inte satsa på det absolut billigaste alternativet, nämligen buss. Sverige har många bussbolag som kör både kortare och längre sträckor. Swebus, Nettbuss/Bus4You och Silverlinjen är bara några exempel. Du väljer själv det som passar dig bäst.

betheme